Functii Speciale Frigidere

FULL NO FROST – dacă unul dintre cuvintele tale preferate este comoditate, atunci asta este fix ceea ce îți trebuie. Sistemul No Frost este un sistem cu ajutorul căruia se menține o temperatură constantă în interiorul frigiderului, fiind împiedicată, astfel, formarea gheții în interior. Deci ADIO dezghețare manuală! Beneficiind de sistem no frost în ambele compartimente, alimentele tale vor rămâne proaspete mai mult timp.

DISPLAY DIGITAL – ce poate fi mai frumos decât să ai acces total la temperaturile din interiorul combinei și funcțiile setate pentru aceasta? Dincolo de plusul pe care îl aduce în ceea ce privește designul, displayul digital îți permite să setezi ușor numărul de grade din interior și să selectezi una din funcțiile speciale de care beneficiază combina. O sa vi le arătam pe toate în continuare.

SUPER FREEZE, ECO MODE, HOLIDAY MODE – acestea sunt funcții de care, poate, mulți nu au auzit sau nu știu exact la ce folosesc, dar sunt extrem de importante și pot veni în ajutorul tău în mai multe situații. Super freeze ajută la congelarea rapidă a alimentelor, astfel că acestea își vor păstra o mare parte din nutrienții pe care le au în stare normală. Eco Mode permite setarea automată a temperaturii din interior în funcție de temperatură ambientală, ceea ce duce la economisire în ceea ce privește energia electrică, în timp ce Holiday Mode este extrem de utilă atunci când pleci pentru mai multe zile de acasă. Selectând-o, temperatura din congelator va rămâne neschimbată, în timp ce în frigider se va seta automat la 17 grade.