Combina frigorifica Albatros CF39A+/ CFX39A+

Pe scurt putem spune despre combina frigorifica Albatros CF39A+ urmatoarele: capacitate generoasa, compartimentare inteligenta, eficienta economica, pret avantajos, design modern.

In detaliu am avea mult mai multe lucruri de zis. Combina frigorifica Albatros CF39A+ are o capacitate neta de 312 litri, impartita in frigider – 223 litri si congelator – 89 litri. Apartinand clasei energetice A+, aceasta ofera economie la factura de curent, in timp ce termostatul reglabil din dotare iti permite sa setezi temperatura usor, in functie de de dorinte si de temperatura ambientala.

Un plus in ceea ce o priveste am putea sa il trecem in dreptul celor doua sertare pentru fructe si legume. Tinand cont ca stilul de viata sanatos este din ce in ce mai adoptat de cat mai multa lume, un spatiu special pentru pastrare si depozitare a acestora este extrem de important.

Intreaga compartimentare a combinei Albatros este facuta inteligent, astfel ca in interior se gasesc 3 rafturi de sticla si 3 balcoane pe usa, in timp ce la congelator exista 3 sertare egale.

 

 

AVANTAJE

  • Capacitate: 312 litri net inseamna spatiu generos pentru pastrarea alimentelor. ( Frigider – 223L, Congelator – 89L)
  • Clasă energetică A+ – vei plati mai putin la factura de energie electrica
  • Design – Inox-ul / Alb – in functie de preferinte, poti alegea varianta pe alb sau cea pe inox
  • Raport calitate-preț excelent
  • 6 ani garanție (3+3 ani extragaranție după înscriere în program)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *