Combină frigorifică Albatros CNFX47A+

Combina frigorifică Albatros vine ca un răspuns pentru tipul de consumator care cere tehnologie, funcționalitate și fiabilitate la un preț cât mai avantajos.

Combina frigorifică Albatros CNFX47A+ este combina frigorifică modernă, cu o capacitate mare și un design modern, pe care o poți găsi la un preț mai mult decât avantajos (comparativ cu produse cu aceleași caracteristici de la alte brand-uri )

CNFX47A+ are o capacitate netă de 338 de litri și o înălțime de 1.95 metri și este încadrată în clasa energetică A+, ceea ce o transformă într-o soluție perfectă pentru familiile cu mai mult de 4 membri. Aceasta este din inox, ceea ce îi aduce încă un plus și garantează o durată de viață mai mare pentru aparatul frigorific.

Partea de sus a combinei, și anume frigiderul, are un volum de 243 litri net și este generos compartimentat: două sertare pentru legume, 3 rafturi de sticlă și 5 balcoane pe interiorul ușii. Un avantaj destul de important este faptul că rafturile pot fi mutate pe mai multe niveluri, ceea ce conduce la o fiabilitate destul de mare.

Congelatorul este și el destul de mare, capacitatea de 95 litri fiind împărțită în 3 sertare transparente, care pot fi manipulate destul de ușor datorită designului pe care îl au.

AVANTAJE

  • Capacitate: 338 litri net înseamnă spațiu suficient pentru o familie cu 4-5 membri. (243 litri frigiderul, 95 litri congelatorul)
  • Clasă energetică A+ – vei plăti mai puțin la factura de energie electrică
  • Full no Frost – uiți de dezghețatul manual și vei păstra alimentele la temperatură constantă
  • Display Digital – conteaza atât din punct de vedere al esteticului, cât și a selectării mult mai ușoare a funcțiilor și temperaturii
  • Funții speciale: Super Freeze, Eco Mode, Holiday Mode
  • Design – Inox-ul alături de displayul digital o transformă într-o combina elegantă potrivită într-o bucătărie modernă.
  • Raport calitate-preț excelent
  • 6 ani garanție (3+3 ani extragaranție după înscriere în program)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *